Prezentatorul de la Pro TV nu este insa nici pe departe deranjat de posesivitatea iubitei sale. Dimpotriva, este chiar amuzat si considera ca toate aceste crize sunt doar o dovada de dragoste.

Unul dintre cuplurile cele mai populare si mai solide din show-biz, Andra si Catalin Maruta, a pozat recent intr-un pictorial incitant in revista “Tango”. Cei doi au intrat in pielea celebrelor personaje Doamna si vagabondul, roluri care li se potriveste uneori si in viata reala. Cu acest prilej , solista a marturisit ca e foarte geloasa pe partenerul sau, care uneori chiar ii da motive in acest sens, fiind din ce in ce mai mult asaltat de admiratoare.

“Sunt geloasa, e normal. Nu stiu daca exagerez, ca nu-mi dau seama. Dar nu sunt geloasa pe fanele lui, pentru ca asta patesc si eu. El mai face glume pe tema asta, sa ma tachineze, cred ca ii place sa ma vada agitata din pricina lui”, a declarat bruneta pentru aceeasi publicatie.

La randul sau, Catalin spune ca nu se simte ingradit in vreun fel de accesele de gelozie ale acesteia : “ Pe mine gelozia Andrei ma amuza cateodata. Eu nu sunt gelos, am foarte mare incredere in ea. in plus, merg pe principiul ca daca o femeie vrea sa te insele, te insala cu tine de mana”.

Daca anul acesta si-a pus pirostriile fratele Andrei, cei doi indragostiti si-au facut si ei planuri de nunta pentru viitorul apropiat. “La un moment dat ne vom casatori si noi, cu siguranta. Dar anul asta s-a casatorit fratele Andrei si am fost la nunta. Sunt foarte haioase nuntile in Ardeal, sunt exact ca emisiunile de televiziune, cu desfasurator. La ora doua mergem la Primarie, la doua jumatate la biserica, la ora trei la masa. De la trei la trei jumatate se mananca, apoi se danseaza. si tot asa, totul e planificat. N-ai timp sa respiri, sa faci ce vrei tu“, a mai spus Maruta.

Recent intors dintr-o vacanta de vis petrecuta impreuna cu Andra in Grecia, Catalin va reveni pe sticla chiar incepand cu aceasta luna, fiind gazda unui nou show gazduit de Pro TV, ce urmeaza sa fie difuzat pe intervalul orar 18.00- 19.00.