Irina Schrotter se pregateste sa revina in forta pe sticla. Cunoscuta creatoare de moda de la Iasi va fi gazda unui nou show in direct ce va debuta sambata aceasta pe TVR1. Este vorba de o emisiune de life-style si divertisment ce va fi difuzata sambata dupa-amiaza, intre orele 16.00 si 17.30.

Creatoarea a pastrat titlul emisiunii pe care a prezentat-o cu ceva timp in urma la Prima TV - "Cu Irina la cafea", formatul insa urmand sa fie unul nou-nout. "Va fi o emisiune de divertisment pe subicte de moda si de life-style in care invitatii vor fi vedete din toate domeniile, de la solisti, oameni de televiziune la politicieni si sportivi", ne-a declarat Irina Schrotter. La fiecare editie a emisiunii vor fi invitate doua vedete, care vor fi supuse unor probe, alaturi de acestea in platou urmand sa fie prezenti mai multi invitati din lumea modei, creatori si stilisti. In cadrul emisiunii vor avea loc si doua scurte prezentari de moda. "Emisiunea este una relaxata, in fapt o discutie lejera de sambata dupa-amiaza, la o cafea", ne-a mai spus prezentatoarea. Pe langa acest nou proiect, Irina se pregateste de Festivalul de moda de la Iasi care va avea loc intre 10 si 11 mai.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.