Fostul tenisman Ion Tiriac are toate motivele de fericire: Ileana Lazariuc, iubita fiului sau, ii va darui un nepotel. Actrita se afla in primul trimestru de sarcina si se simte bine. Sambata, ea a terminat filmarile pentru serialul “Chiquititas”, de la Kanal D, unde avea rolul principal.
Dupa o poveste de dragoste sinuoasa, care dureaza de mai bine de patru ani, Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au acum inca un motiv de a ramane impreuna, in afara de sentimentele care-i leaga: anul viitor, se va naste primul lor copil, iar din cate se pare, acesta va fi un baietel. Motiv de bucurie nu doar pentru cei doi, ci si pentru Tiriac senior. Ileana a confirmat cunoscutilor sarcina, care a decurs, pana acum, fara probleme. Asta si pentru ca viitoarea mamica si-a schimbat putin stilul de viata: a renuntat la distractiile de noapte in cluburi, nu mai merge la petreceri si nu mai consuma deloc alcool. Paparazzii au surprins-o recent fumand, dar cei care o cunosc spun ca nu fumeaza mai mult de doua tigari pe zi.

In prezent, Ileana este libera de contract: ea a incheiat, sambata, filmarile la serialul “Chiquititas” de la
Kanal D, unde avea rolul principal, iar surse din postul de televiziune spun ca nu intrevad o noua colaborare cu actrita, avand in vedere ca aceasta este insarcinata. “Daca Ileana va dori sa reinnoiasca contractul cu noi, suntem dispusi. Insa nu cred ca asta se va intampla, pentru ca starea fizica nu-i va permite”, ne-a declarat un agent de presa al postului turcesc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.