Vedeta din Baywatch se marita cu Rick Salomon, fostul iubit al mostenitoarei clanului Hilton Bogdan Nicolai

Voluptuoasa Pamela Anderson si Rick Salomon, fostul iubit al lui Paris Hilton, cel care a filmat-o pe mostenitoarea Hilton in timp ce facea sex cu ea, se vor casatori in curand, transmite Reuters. Starleta din “Baywatch”, Pamela Anderson, si Rick Salomon au obtinut din partea autoritatilor din Las Vegas, Statele Unite, un permis de casatorie.

Aceasta ar fi a treia casatorie pentru Anderson. Pamela Anderson a fost casatorita cu Tommy Lee, tobosarul trupei de rock Motley Crue, in perioada 1995 - 1998. Cei doi au impreuna doi fii. Anderson si Lee au aparut impreuna in niste inregistrari video pornografice care au fost foarte vizionate pe Internet.

Cel de-al doilea sot al Pamelei a fost cantaretul Kid Rock, pe numele real Robert James Ritchie, in varsta de 36 de ani, de care a divortat anul trecut, dupa doar patru luni de casatorie. Salomon a mai fost casatorit cu Shannen Doherty, actrita din “Beverly Hills, 90210”, in 2002.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.