Anul 2007 este unul norocos pentru atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care a aflat ca va deveni tata pentru a treia oara, sotia sa Consuelo fiind insarcinata in trei luni.

Dupa ce in iunie 2006, Consuelo i-a daruit o fetita, pe Adriana, la inceputul anului vi-itor, internationalul roman va simti pentru a treia oara emotiile pe care le are un tata la nasterea copilului sau. Conform revistei VIP, Adrian Mutu nu a putut tine prea mult secretul, ci l-a impartasit cu jucatorii nationalei, majoritatea dandu-si cu parerea ca bebelusul va fi tot o fetita.

De aceea, se pare ca Adi Mutu s-a aratat destul de deranjat de faptul ca presa a aflat despre sarcina sotiei sale si si-a rugat familia sa nu dea nici un fel de detaliu legat de acest lucru. De altfel, nici de la nasul familiei Mutu, Nicu Gheara, nu am putut obtine informatii, intrucat acesta trece printr-un moment dureros, fiind foarte afectat de decesul mamei sale. Adrian Mutu mai are un copil, pe Mario (7 ani), din casatoria cu Alexandra Dinu.

Baietelul locuieste impreuna cu mama lui, la Milano, dar, cu toate acestea, Adrian petrece destul timp cu el, mai ales ca Mario o iubeste foarte mult pe surioara sa si s-a integrat destul de repede in noua familie. Fostii soti s-au intalnit de mai multe ori in salile de tribunal, motivul fiind procesele intentate de fotbalist, primul pentru reducerea pensiei alimentare, cel de-al doilea pentru cererea custodiei baietelului. Acum, Alexandra si Adrian au ajuns la un numitor comun, jucatorul Fiorentinei acceptand sa plateasca lunar o pensie de 5.000 de euro.

Lui Adrian Mutu nu-i place sa vorbeasca cu presa despre familia si viata lui personala. Micuta Adriana s-a nascut intr-o clinica particulara din Miami. La botezul fetitei, care a avut loc in Florenta, presa nu a avut acces, iar invitatilor li s-a interzis sa dea detalii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.