Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 a recunoscut ca implantul cu silicon a fost o decizie pripita

Simona Patruleasa se numara si ea printre vedetele care au apelat la bisturiu pentru o infatisare cat mai apropiata de perfectiune. Desi este multumita de rezultat, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 regreta acum interventia chirurgicala, cu atat mai mult cu cat medicul i-a spus ca nu ar fi avut nevoie de implant.

Presa a speculat intens faptul ca Simona Patruleasa a apelat la operatia de marire a sanilor pentru a egala intr-un fel dimensiunea bustului Nicoletei Luciu, femeia care i l-a furat pe Zsolt Cergo. Daca initial a fost destul de rezervata in privinta acestui subiect, stirista de la Antena 1 a recunoscut in cele din urma ca a avut o interventie la sani si a venit cu lamuriri la emisiunea Dianei Munteanu Niculescu.

“S-a tot scris in presa ca nu am recunoscut operatia de marire a sanilor, insa nu este deloc asa. Nu puteam sa apar peste noapte si sa spun ca m-am dezvoltat brusc. A fost o decizie de moment, asa am simtit eu atunci, iar acum chiar imi pare rau ca am facut-o. Pana si medicul a fost surprins si mi-a spus ca nu as avea nevoie de implant”, a declarat Simona Patruleasa la “Conferinta de presa” de la Antena 2. Se pare ca bruneta a apelat, de altfel ca mai toate vedetele de la noi, la maiestria celebrului doctor Constantin Stan, a carui clinica din Bacau a devenit raiul femeilor care vor un decolteu plin.

Simona Patruleasa nu e singura vedeta care regreta ca a trecut pe la chirurgul plastician. Solista Daniela Gyorfi si gemenele Monica si Gabriela Irimia de la Cheeky Girls
s-au plans insa ca rezultatul nu este cel asteptat, acuzandu-i pe medici ca sanii lor sunt diformi in urma implantului cu silicon.

Le-a jignit pe Diana si pe Adelina

Intrebata in aceeasi emisiune daca a fost curtata de fotbalisti sau daca s-ar vedea traind alaturi de unul, raspunsul Simonei a venit prompt: “Eu am nevoie de un barbat care sa-mi fie alaturi in permanenta. in nici un caz nu ma vad langa un fotbalist”, a explicat bruneta, chiar in fata Dianei, sotia lui Claudiu Niculescu, ramasa cu gura cascata.

Simona a gafat si vizavi de Adelina Elisei, spunand ca iubitul acesteia, Cristi Chivu, este un copil. Mai mult, Simona s-a autointitulat “Zana buna a Adelinei”, lasand impresia ca datorita ei, Adelina a fost promovata la pupitrul stirilor. Este insa de notorietate contributia si sustinerea lui Dan Capatos in ascensiunea profesionala a Adelinei .


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.