Desi se intelege de minune cu Alin, noul ei iubit, Cristina Spatar exclude posibilitatea de a se mai logodi. Totusi, chiar daca nu vrea sa isi oficializeze relatia, Cristina spune ca a venit timpul sa aiba un copil, al carui tata sa fie, bineinteles, Alin.

Dupa mai multe esecuri pe plan sentimental, Cristina Spatar si-a gasit fericirea in bratele lui Alin, un tanar om de afaceri, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de aproape patru luni.

Pentru ca sunt doi oameni maturi si cu experienta de viata, relatia dintre ei a evoluat destul de repede. Sigur de sentimentele pe care le nutreste pentru “regina R'n'B, omul de afaceri a prezentat-o pe iubita sa parintilor lui, pe care cei doi ii viziteaza aproape in fiecare weekend si care, de altfel, o plac foarte mult pe cantareata.

“Parintii lui Alin sunt niste oameni extraordinari. Ma indragesc si nu-i intereseaza deloc trecutul meu si fostele mele relatii”, a declarat Cristina, pentru Click!. Desi acum solista isi concentreaza atentia asupra carierei muzicale, lista sa de prioritati s-a imbogatit: Cristina isi doreste un copil.

“Am implinit 35 de ani si ma gandesc din ce in ce mai serios la acest aspect. imi doresc mult sa devin mama si cred ca a venit momentul, cu atat mai mult cu cat simt ca Alin este barbatul care merita sa fie tatal copilului meu”, ne-a mai spus cantareata.

“As vrea sa devin mama anul viitor. insa acest lucru se va intampla atunci cand va vrea Dumnezeu. Eu nu-mi doresc decat ca, atunci cand se va naste, micutul sa fie sanatos”, a adaugat Cristina. Solista a investit foarte mult in relatia cu Alin si chiar a renuntat sa mai poarte inelul daruit de fostul ei logodnic, italianul Mirco Maschio, pentru ca actualul ei iubit sa nu se supere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.