Jamie, tatal pop-starului Britney Spears, contribuie si el cum poate la imaginea fiicei sale, facandu-i reclama cat de gospodina a devenit fiica sa dupa nunta. Jamie, care si-a deschis anul trecut un restaurant, "JJ Chil", in Venice, California (cumparat insa de fiica sa, ca rasplata pentru efortul de a urma cu succes o cura de dezalcoolizare), le-a povestit ziaristilor ca a fost foarte mandru sa constate ca la sfarsitul saptamanii trecute fiica sa a petrecut o zi intreaga in restaurant, muncind alaturi de ceilalti angajati.

Britney nu este la prima tentativa de a se lansa intr-o afacere cu restaurante - in septembrie trecut, vedeta a trebuit sa-si inchida propriul restaurant din New York, NYLA, dupa ce clientii s-au plans de calitatea mancarurilor si a alimentelor. Se pare ca esecul a facut-o sa-si reconsidere pozitia si sa porneasca de la munca de jos.

Astfel, Spears s-a specializat la "JJ Chil" in prepararea sosurilor, dar n-a ezitat sa serveasca clientii si sa aseze mesele, dandu-si silinta sa devina o buna chelnerita. "Britney a stat mai mult la bucatarie si a invatat cum se fac sosurile picante si alte preparate speciale, pe care le servim noi. Ea a spus ca vrea sa lucreze aici de doua ori pe saptamana, la vara. Mai mult, a spus ca isi va face o uniforma speciala", a declarat partenerul de afaceri al tatalui lui Britney, Joseph Nejman.

Se pare insa ca starul nu va putea sa-si puna in aplicare proiectul de a juca rolul de chelnerita. Potrivit ultimelor informatii din presa americana, Britney este gravida in trei luni si va face public acest lucru foarte curand. Zvonurile sunt confirmate de faptul ca vedeta a renuntat de cateva saptamani la fumat si a fost surprinsa de paparazzi in magazine care comercializeaza produse pentru femei gravide.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.