Britney nu este la prima tentativa de a se lansa intr-o afacere cu restaurante - in septembrie trecut, vedeta a trebuit sa-si inchida propriul restaurant din New York, NYLA, dupa ce clientii s-au plans de calitatea mancarurilor si a alimentelor. Se pare ca esecul a facut-o sa-si reconsidere pozitia si sa porneasca de la munca de jos.

Astfel, Spears s-a specializat la "JJ Chil" in prepararea sosurilor, dar n-a ezitat sa serveasca clientii si sa aseze mesele, dandu-si silinta sa devina o buna chelnerita. "Britney a stat mai mult la bucatarie si a invatat cum se fac sosurile picante si alte preparate speciale, pe care le servim noi. Ea a spus ca vrea sa lucreze aici de doua ori pe saptamana, la vara. Mai mult, a spus ca isi va face o uniforma speciala", a declarat partenerul de afaceri al tatalui lui Britney, Joseph Nejman.

Se pare insa ca starul nu va putea sa-si puna in aplicare proiectul de a juca rolul de chelnerita. Potrivit ultimelor informatii din presa americana, Britney este gravida in trei luni si va face public acest lucru foarte curand. Zvonurile sunt confirmate de faptul ca vedeta a renuntat de cateva saptamani la fumat si a fost surprinsa de paparazzi in magazine care comercializeaza produse pentru femei gravide.