Peste 50 de picturi, sculpturi si alte tipuri de opere de arta care o reprezinta pe Britney Spears sunt expuse de vineri intr-o galerie de la Hollywood, anunta Reuters.

"Ne-am adresat unor artisti si am descoperit ca Britney este un personaj care a determinat o polarizare. Oamenii o adorau si vroiau sa o reprezinte in anii de printesa pop. Sau credeau ca este o mama iresponsabila ori vroiau sa se axeze pe latura legata de droguri", a spus Steven Corfe, co-curator al expozitiei, alaturi de Thairin Smothers.

Exponatele merg de la un portret al cantaretei in varsta de 25 de ani, "Gum Blond XLVIII" de Jason Kronenwald, facut din guma de mestecat folosita, pana la lucrarea de 1,8 pe 3 metri "Snake Charmer" de Jamie Boling, ce se bazeaza pe o fotografie realizata de un paparazzi care o arata pe Britney cum iese dintr-o masina, cu fusta ridicata si fara sa poarte chiloti.

Expozitia "Just Britney" va fi deschisa pana la inceputul lui octombrie la galeria World of Wonder de la Hollywood.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.