Jennifer Aniston a depus cererea de divort. Gestul actritei a pus capat zvonurilor, conform carora urma sa se impace cu Brad Pitt.
Jennifer s-a infiintat la Curtea suprema din Los Angeles la mai bine de trei luni de cand cei doi au anuntat oficial ca s-au despartit. Cu toate acestea, s-au reintalnit de ziua lui Jennifer, iar Brad a petrecut un week-end alaturi de sotia lui, chiar de ziua indragostitilor. Ceea ce i-a facut pe unii sa presupuna ca au trecut peste asa-zisa aventura a lui Brad cu Angelina Jolie. Se pare ca divortul va fi unul anevois, iar casnicia, pana de curand invidiata, se poate sa se incheie printr-o lupta de proportii. Si asta din cauza proprietatilor imobiliare pe care cei doi le au in comun, dar si a afacerilor. Brad Pitt si Jennifer au incercat in cei patru ani de casnicie sa isi separe cat mai bine veniturile, dar au investit impreuna in vila din Beverly Hills - estimata la patru milioane de dolari - si in casa de productie "Plan B", care este pe cale sa lanseze primul film: Charlie and the Chocolate Factory cu Johnny Depp in rol principal.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.