Dan Bittman, solistul trupei Holograf, unul dintre cei mai vanati burlaci ai lumii mondene, s-a afisat joi la petrecerea Jack Daniel’s, organizata in club Fratelli, alaturi de o distinsa doamna.
Dupa ce asta-vara paparazzi l-au surprins intr-un bar in ipostaze de-a dreptul rusinoase, in compania Soranei (ex-ASIA), Dan parea ca s-a mai cu-mintit. Oare? intrucat n-a dorit sa o prezinte pe enigmatica femeie, ziaristii banuiesc ca ar fi vorba de vreo alta “amica”, de data asta una trecuta usor de prima tinerete.

Au stat putin la petrecere


Ea l-a insotit pe Dan Bittman la petrecere, iar atitudinea sa trada o relatie destul de stransa intre cei doi. Deloc ingaduitori in fata aparatelor de fotografiat, Bittman si companioana lui au parasit destul de repede pe-trecerea, semn ca au fost deranjati de ochii curiosi ai jurnalistilor care au bagat de seama ca vesnicul burlac pare a ascunde ceva. Pesemne ca Liliana stefan, cea care i-a daruit solistului de la Holograf trei baieti, nu are cum sa-si impiedice partenerul sa-si traiasca viata dupa bunul lui plac.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.