In timpul unei transmisii in direct, actorul Richard Gere a sarutat-o pasional pe Shilpa Shetty, cunoscuta vedeta a studiourilor de la Bollywood.

Un sarut pasional al carui efecte se fac inca simtite, comenteaza ziaristii de la cotidianul italian La Repubblica . Iar aceste efecte nu sunt prea placute pentru starul de la Bollyood, Shilpa Shetty.

De cand actorul Richard Gere a sarutat-o pe gat, in fata a milioane de persoane la un eveniment din New Delhi, care se ocupa cu strangerea de fonduri pendru bolnavii de SIDA, starul bollywoodian este asaltat de acuzatii de obscenitate si este cenzurata de catre autoritati. In cursul zilei de ieri, Shilpa Shetty a fost blocata in aeroportul din Mumbai si a fost astfel impiedicata sa ajunga la Berlin, unde joaca rolul principal in musicalul Miss Bollywood.Numai dupa un lung interogatoriu, artista a fost lasata sa plece, in lacrimi.

Dupa sarutul pe care l-a primit, Curtea suprema de justitie din India hotarase sa ii retraga actritei dreptul de a parasi tara, masura care apoi a fost retrasa de catre curte. Astfel, autoritatile de la aeroport, care nu stiau ca masura fusese retrasa, astfel incat au retinut-o pe artista pentru mai multe ore, fara sa ii permita sa paraseasca tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.