Sotia antrenorului dinamovist Walter Zenga a declarat ca acesta are o maniera inedita de a-i face educatie vestimentara: cand nu-i convin hainele pe care si le cumpara Raluca, le pune nici mai mult, nici mai putin decat... in congelator! Bluzitele decoltate ale Ralucai sunt astfel definitiv compromise, insa blonda nu face mare caz din asta.

Antrenorul echipei Dinamo, Walter Zenga, are un mod mai putin obisnuit de a-i marturisi sotiei ca hainele pe care le poarta aceasta nu-i sunt intotdeauna pe plac. Raluca a declarat, in emisiunea “6! Vine presa”, de la B1 TV, ca Zenga nu o jigneste spunandu-i ca o bluza nu-i vine bine sau ca este prea decoltata, ci o ascunde in congelator, pentru a o distruge: “Nu o data mi s-a intamplat sa-mi caut disperata vreo haina in dulap. Cand il intrebam pe Walter daca a vazut-o cumva, facea pe nestiutorul. Mai tarziu, cand voiam sa gatesc si deschideam frigiderul sa scot carne din congelator, imi gaseam haina facuta ferfenita. Sigur ca fibrele erau distruse si, adio, nu mai aveam ce face cu ea!”. Raluca a adaugat insa ca nu a facut mare caz din asta, iar gestul sotului ei i se pare original si haios. Ea a mai spus ca, de obicei, hainele pe care Zenga le ascundea in congelator erau cele sexy si provocatoare. Si, cum probabil Walter este un italiano vero, putin gelos si posesiv, incerca astfel sa-i educe stilul vestimentar al sotiei, poate prea “dezgolita”.

Raluca vrea doua fetite gemene

Raluca si Walter Zenga se iubesc de patru ani si s-au casatorit in 2005. La 25 de ani, sotia antrenorului dinamovist spune ca si-ar dori un copil, ba chiar doi, daca s-ar putea, doua gemene: “Walter isi doreste un baiat, dar eu am o preferinta pentru fete. M-as bucura daca am avea doua fetite gemene”. Cu toate astea, blonda spune ca nu se grabeste sa devina mama, ci asteapta ca acest eveniment sa vina natural.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.