Desi multe vedete se feresc sa-si expuna sanii si refuza cu inversunare sa pozeze goale in revistele pentru barbati, iata ca se intampla ca tinutele sa le joace feste si sa le dezgoleasca anumite parti ale trupului, pe care doresc sa le tina departe de ochii publicului.

Click! va prezinta instantanee incendiare cu Andreea Balan, Andreea Antonescu si Anca Pandrea.

Nici una dintre cele trei nu se fereste de tinutele sexy, cu decolteuri, pe care le poarta la orice iesire mondena.

Insa cochetaria are reversul sau, iar vedetele noastre nu au fost ocolite de situatii jenante si chiar penibile cand, fara voia lor, si-au etalat nurii in fata publicului.

Prin episoade similare au trecut si cateva vedete internationale, precum Janet Jackson, la Gala Premiilor MTV, cand, in timpul unui recital, Justin Timberlake i-a dezgolit, din greseala, un san. De asemenea, Paris Hilton, iesind din mare, s-a trezit cu sutienul lasat si cu bustul la vedere.

Pentru ca nu doreste sa se confrunte cu astfel de situatii, precum colegele sale, Mariah Carey a dat dovada de precautie in acest sens si si-a angajat un bodyguard special pentru a-i urmari decolteul. Totusi, personalitatile autohtone nu sunt atat de excentrice incat sa recurga la astfel de solutii, care, ce-i drept, pot fi salvatoare.

Andreea Balan are ce sa arate

Nici macar cand a pozat in Playboy, Andreea Balan nu a renuntat la sutien. in continuare pluteste misterul in ceea ce priveste marimea sanilor solistei, pe care nici in ruptul capului nu doreste sa si-i expuna mai mult decat o face un simplu decolteu. Totusi, ea a fost surprinsa de fotograful Click! dupa un concert de pe litoral, cu sfarcul la vedere.

I-a alunecat sutienul

Desi a pozat nud in Playboy, Andreea Antonescu a renuntat chiar si sa faca plaja topless. in aceasta vara, pe litoral, paparazzii Click! au surprins-o pe aceasta intr-o ipostaza “generoasa”, in timp ce se balacea in apa cu iubitul ei.

Anca Pandrea, o sexagenara sexy

La varsta de 61 de ani, sotia lui Iurie Darie nu se fereste sa adopte tinute provocatoare, usor adolescentine. Anca Pandrea a venit la lansarea albumului de debut al Oanei Zavoranu imbracata cu o rochie scurta, cu decolteu generos. O clipa de neatentie a costat-o pe actrita, ea fiind fotografiata in toata splendoarea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.