Mai sunt doar cateva zile si Raluca Sandu va reveni in tara,dupa o perioada indelungata in care nu a pasit pe plaiuri romanesti.

Ea va fi insotita de sotul ei, Todd Medina, cei doi urmand sa puna la punct pregatirile de nunta, care va avea loc pe 3 noiembrie la Hotelul Intercontinental. Printre invitati se numara actorii Brad Pitt si Tom Cruise.

Si Brad Pitt va veni la nunta

Desi in urma cu doi ani Raluca si Todd au facut o nunta in SUA, fiica boss-ului de la FRF a vrut sa repete evenimentul intr-un mod cu totul si cu totul romanesc, la care sa participe si rudele si prietenii din Romania.

La cel mai asteptat eveniment al toamnei sunt invitate peste 300 de persoane, oameni din lumea sportului romanesc, apropiati ai familiei Sandu, neamuri si multi cunoscuti.

Surse apropiate familiei Sandu ne-au divulgat faptul ca la nunta Ralucai si a lui Todd au fost invitati si cunoscutii actori Brad Pitt si Tom Cruise, care sunt prieteni buni cu fostul luptator. Daca cei doi actori vor veni in Romania, e posibil ca ei sa fie insotiti de frumoasele lor sotii Angelina Jolie, respectiv Katie Holmes.

Isi face rochia in Romania

Nunta Ralucai va avea loc intr-una dintre cele mai luxoase sali ale Hotelului Intercontinental, in sala Ronda, aceeasi incapere in care in urma cu mai bine de un an s-a dansat la nunta fratelui sau. Pentru cel mai important eveniment din viata sa, Raluca a optat sa-si faca rochia in Romania si a ales deja creatorul si modelul, dintr-un catalog de prezentare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.