AndreEA conduce detasat in topul fumatorilor din randul vedetelor autohtone, “pipand” chiar si trei pachete pe zi. in mod surprinzator, cantareata nu a incercat sa renunte la acest viciu, pentru ca fumeaza de placere.

Andreea Antonescu a pus prima tigara in gura in urma cu cinci ani: “Spre deosebire de alti copii, eu nu am fumat cand eram mica. Am inceput la varsta de 20 de ani, din cauza faptului ca eram foarte stresata. Acum, fumatul a devenit un adevarat viciu”, a declarat AndreEA, pentru Click!.

In timp ce alte vedete se straduiesc din rasputeri sa renunte la aceasta apucatura rea, cantareata spune ca, pentru ea, tutunul a devenit chiar o placere. “Nu am incercat niciodata sa ma las si ajung chiar la trei pachete pe zi”, a mai spus solista.

Din fericire, pana acum, tutunul nu i-a creat probleme de sanatate, Andreea fiind cu analizele la plamani la zi. Cu toate acestea, inconvenientele nu au intarziat sa apara, iar cel mai important e acela ca a “capatat” o respiratie urat mirositoare.

“Sunt nevoita sa mestec atata guma cam cate pachete de tigari fumez. Oricum, sunt fericita ca tutunul inca nu mi-a afectat vocea”, spune AndreEA. Pentru ca este constienta ca exagereaza, dar nu se poate abtine de la tigari, cantareata intentioneaza ca in viitorul apropiat sa apeleze la o terapie antifumat.

Doua luni pentru "vindecare"

Specialistii spun ca sunt suficiente doua luni pentru a renunta la fumat. in aceasta perioada, pacientilor le sunt recomandate tratamente combinate, atat cu substituenti de nicotina (guma, plasturi sau tablete), cat si cu medicamente pe baza de bupropionum (substanta care actioneaza asupra centrului placerii, situat la nivelul creierului, diminuand dorinta fumatorului de a-si mai aprinde tigara).

Delia a ragusit de la tutun

si Delia este o impatimita a tutunului, avand zile in care fumeaza cate doua pachete. in cazul ei, repercusiunile nu au intarziat sa apara, iar corzile vocale i-au fost vizibil afectate. “Din cauza fumatului sunt nevoita ca o data la doua luni sa fac o pauza vocala”, a declarat Delia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.