Solista Luminita Anghel si iubitul ei, Bogdan Fraedrich, au planuri serioase pentru viitor, atit pe plan profesional, cit si personal. Desi vor sa-si achizitioneze impreuna o noua locuinta, mult mai spatioasa, si sa-si deschida impreuna un restaurant, cei doi nu au de gind sa treaca pe la starea civila.

"Decit o casatorie formala cum au facut altii si dupa aceea au divortat in trei luni, mai bine o relatie senzationala si de durata, asa cum merge ea din inertie pina la urma. Daca a existat o cerere in casatorie? Nu pot sa spun, ca nu vreau sa dau ocazie la comentarii" - ne-a spus Anghel. Cintareata si iubitul ei, care are si rolul de impresar, spun ca, desi petrec foarte mult timp impreuna, in relatia lor nu s-a instalat rutina. Secretul cuplului consta in comunicare si atentia pe care si-o acorda unul altuia: "Desi petrecem foarte mult timp impreuna din cauza profesiei, iesim foarte des in oras: la restaurant, in cluburi in weekend, iar vacantele sint foarte bine planificate. Ne-am rasfatat intotdeauna. Ne facem surprize unul altuia. Cadourile vin intotdeauna cu motiv si fara motiv, de la cele mai marunte si nesemnificative, pina la cele mai importante. Bogdan nu ma mai surprinde cu nimic, este un tip extrem de atent. Tot timpul, oriunde se duce si isi cumpara ceva, imi cumpara si mie, chiar daca am nevoie, chiar daca nu am nevoie, inclusiv lucruri de vestimentatie sau de incaltat." - ne-a marturisit Anghel. La capitolul bijuterii, Luminita se poate lauda cu mai multe inele primite de la iubitul sau, ultimul fiindu-i oferit chiar anul trecut, de Craciun. "Cred in familie si in casatorie cu foarte mare vehementa, dar toate vin la timpul lor, deci nu trebuie sa fortam lucrurile."

Vor o casa in zona de nord a Capitalei

Satui de traficul infernal din centrul Bucurestiului, dar si de stresul gasirii unui loc de parcare in fata blocului, Luminita si Bogdan au luat decizia de a-si cauta o locuinta care sa le ofere confortul necesar: "Probabil ca pina in primavara vom fi in casa noua. In prezent, locuim la bloc si, din cauza locurilor de parcare, ne invirtim trei ore in jurul casei pina reusim sa ajungem acasa. Vrem ne mutam undeva in zona de nord a orasului. Ne-am gindit la o casa frumoasa, cocheta, cu gradina, unde sa ne putem invita prietenii la un gratar. Sa fie loc pentru copii, pentru catel, pentru o familie completa.". O alta dorinta a Luminitei este legata de cariera sa muzicala, care, ii aduce venituri considerabile: "Sper sa ma tina Dumnezeu sanatoasa sa pot cinta. Cind nu o sa mai fie loc de mine pe scena, atunci o sa ma gindesc la un business. As vrea sa-mi deschid un restaurant impreuna cu Bogdan, pentru ca amindoi ne pricepem la calitatea mincarii. Este o chestiune de viitor indepartat, pentru ca deocamdata firma noastra de organizari de evenimente merge foarte bine."

Investeste anual 5.000 de euro in educatia fiului sau

Din aceasta toamna, cintareata isi va indrepta o buna parte din investitii in educatia lui David, fiul sau. Fiind nemultumita de rezultatele pustiului in clasele primare, solista a decis sa-l inscrie la o institutie privata. E drept ca si cheltuielile sint mult mai mari, insa artista e multumita de standardele ridicate oferite de Scoala Evreiasca Lauder. "Pina la ora 17, David vine cu temele facute acasa. Scoala costa cam 5.000 de euro pe an si separat sint cheltuielile pentru rechizite, pentru meditatiile la limba engleza. A fost la o scoala de stat pina acum, unde nu am vazut rezultate. Acum am optat pentru o scoala privata, in primul rind pentru siguranta copilului, pentru faptul ca atit eu cit si Bogdan sintem persoane foarte ocupate si, in felul acesta, sintem salvati de traseele infernale pe care trebuie sa le facem prin mijlocul orasului ducind copilul sau aducindu-l de la scoala. La aceasta institutie exista o masina care transporta copiii din diferite colturi ale Bucurestiului" - ne-a spus Luminita Anghel.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.