Paris Hilton va vizita Rwanda in luna noiembrie pentru a incerca sa ajute populatia saraca a tarii si a anuntat ca se va implica in mai multe campanii de acest gen.

"O sa ma duc acolo in noiembrie, dupa ce ma voi intoarce de la filmari", a spus Hilton in drum spre platourile de filmare ale peliculei "Repo! The Genetic Opera", un musical de groaza regizat de Darren Lynn Bousman, cunoscut pentru seria "Saw" ("Puzzle mortal").

"E nevoie de multe in acea zona si simt ca daca voi merge voi atrage atentia asupra a ceea ce pot oamenii sa faca pentru a ajuta", a explicat Paris. In regiune, speranta de viata este de doar 39 de ani si numai 41% din populatie are acces la apa potabila, potrivit fundatiei Care.

"Vreau sa vizitez mai multe tari unde saracia si chestiunile legate de copii sunt o problema", a adaugat Hilton. "Stiu ca pot face mult bine doar daca ma implic si atrag atentia asupra problemelor."

Hilton a fost indrumata sa viziteze Rwanda de Scott Lazerson, de la organizatia Playing for Good, care ajuta oamenii de afaceri sau vedetele sa se implice in diferite actiuni de caritate, in beneficiul copiilor sau al familiilor nevoiase, informeaza NewsIn.

Prin acest proiect, Paris Hilton se va numara printre vedetele care fac gesturi caritabile si care isi folosesc imaginea pentru a atrage atentia asupra unor probleme sociale. Dintre acestia, poate ca cei mai renumiti pentru astfel de gesturi sunt Angelina Jolie si Bono de la U2, care sunt de asemenea si membri ai ONU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.