Multi artisti astazi in top au ales initial varianta lansarii unei asemenea productii pentru a fi cunoscuti

Realizarea unui videoclip dupa un scenariu cat mai ingenios a devenit o conditie sine-qua-non pentru reusita in showbiz.. Aproape toti cei care au de-a face cu acest domeniu au inteles ca, inainte de orice, trebuie sa intri in constiinta publicului si sa te faci remarcat printr-un videoclip. Unul cat mai original si difuzat cat mai des la toate posturile.

Inainte de a urca pe scena in concertul tatalui ei, Cleopatra Stratan devenise un mic star adorat de toata lumea, gratie celebrului videoclip in care, cu ochelari de soare imensi, cara foarte convinsa o valiza mai mare decat ea insasi. Un alt exemplu este Mihai Margineanu cu un clip nonconformist, din care lipseau orice urma de eleganta si fetele decoltate. Piesa a avut succes oricum, iar Marginean a inceput sa fie din ce in ce mai solicitat.

Cornel Pasat este cel mai recent exemplu de artist care si-a lansat primul videoclip din cariera sa si a colegilor sai de la Flamingo Boys. si cum el este dansator, pentru ca productia sa fie una de succes, in clipul "The Ride" apare si formatia al carei solist este Adi Bumbescu, fiul fostului fotbalist. Este inceputul unei colaborari care se va finaliza cu un album de 10 piese, iar Cornel Pasat este primul coregraf care a avut ideea de a atrage atentia asupra valorii trupei sale si prin intermediul videoclipului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.