Cantareata a petrecut patru zile pe Riviera. Franceza, la Sainte Maxime, intr-o vila, proprietate personala a lui Mark Chouraqui.

La 5 km nord de Saint-Tropez, se afla o statiune destinata milionarilor excentrici, numita Sainte Maxime. Exact acolo, elvetianul Mark Chouraqui, miliardarul lui Lili Sandu, are doua vile luxoase, una dintre ele fiind achizitionata chiar in vara acestui an. O astfel de casa este evaluata pe piata imobiliara din Franta la peste 2 milioane de euro.
Idila vedetei noastre cu tanarul om de afaceri continua si astazi, cu toate ca Mark este in momentul de fata nebun de fericire. Motivul? El va deveni tata. Natasa, iubita lui oficiala, l-a anuntat, in vacanta pe care cei doi au petrecut-o la Sainte Maxime si unde au stat aproape trei luni, ca vor deveni parinti.

De la agonie la extaz

Obligata sa plece pentru cateva zile la Moscova, acolo unde locuieste impreuna cu Mark si parintii ei, Natasa a lasat pentru cateva zile locul liber la vila din Sainte Maxime. Pus pe distractii, miliardarul elvetian a chemat-o de urgenta pe Lili Sandu, care s-a conformat, dupa ce a primit de la acesta biletul de avion.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.