In viata Ramonei Badescu au existat intotdeauna barbati frumosi si cu bani.

A reusit si in plan profesional sa fie cunoscuta in Italia, nu numai in Romania, si sa fie inconjurata de adevarati Adonisi. Mai nou, bruneta din Craiova este iubita lui Ricardo Piccionetti, care este businessman si face parte din cei mai bogati oameni din Italia. Viitorul barbat al divei intentioneaza sa construiasca un centru comercial imens in Roma. Si Ramona se implica in acest proiect sfatuindu-l pe iubit ce branduri sa aleaga pentru magazinele din mall. Vedeta a mai fost cuplata cu un conte, dar s-a despartit de acesta si, de citiva ani, traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de italianul cel aratos. A primit, anul trecut, inelul de logodna, cererea in casatorie si urmeaza nunta mare. Barbatul din viata ei vrea sa-i ofere o petrecere de vis, asa ca va inchiria un palat din nordul Italiei, unde va avea loc cu mare fast, in stil traditional, mariajul.

Petrecerea va avea loc in primavara. Ricardo si-ar fi dorit-o in aceasta toamna, dar nu a gasit liber palatul pe care vrea sa-l inchirieze. I-a cunoscut si pe parintii Ramonei, a venit de citeva ori in Romania, iar acestia sint total indragostiti de Ricardo, pe care il considera ca si copilul lor. Adora sarmalele romanesti, palica si tochitura. De multe ori, Ramona este geloasa ca ai ei il tot rasfata pe viitorul sot. Dar, se bucura imens ca a fost acceptat de mama si tatal sau, pe care ea ii adora. La rindul lor, acestia o divinizeaza si sint mindri de realizarile ei. Bruneta si-a deschis, acum citeva luni, un restaurant de fite in Herastrau, se implica in tot felul de acte caritabile si apare la tot felul de evenimente mondene.

Ramona si Ricardo dialogheaza prin SMS-uri atunci cind sint departe unul de altul

Celebritatea, spunea ea, nu a schimbat-o si a ramas acelasi om modest, care nu are fite si nu trateaza pe nimeni de sus. Pe Ricardo spune ca il iubeste sincer si ca acesta o intelege in tot ce face si ca nu ar fi reusit fara sprijinul lui. Atentiile lui o lasa fara replica. Ii daruieste tot felul de cadouri speciale, ii face declaratii incendiare de dragoste si o face sa se simta iubita. In clipa in care este in Romania, iar iubitul cu afaceri, in Italia, dialogheaza des la telefon si isi dau SMS-uri in care vorbesc despre sentimentele unuia pentru celalalt. La nunta vor sa invite doar persoanele apropiate, dar si colaboratori ai Ramonei, care au ajutat-o sa acceada in cariera. Nu vor lipsi miliardarii din Italia si apropiatii sotului. Nu s-a gindit, deocamdata, cum va arata rochia de mireasa, dar in mod cert va fi una cu totul aparte. La fel si sotul ei va opta pentru un costum clasic, semnat de un cunoscut designer italian. Vedeta s-a gindit sa organizeze si o petrecere in Bucuresti, astfel incit cei care nu pot veni in Italia, sa-i felicite pe cei doi indragostiti aici.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.