Pretentioasa Paris Hilton nu este atat de riguroasa atunci cand vine vorba de iubire.

Drept dovada, actrita s-a indragostit lulea de tanarul suedez Alex Vaggo, un baiat care livreaza pizza la domiciliu, pe care l-a si prezentat parintilor ei.

Povestea de dragoste dintre cei doi tineri a inceput, dupa cum era firesc, intr-un club de fite din Los Angeles. Conform tabloidului britanic “The Sun”, intre Alex, de 20 de ani, si Paris, de 26 de ani, s-a infiripat o frumoasa iubire la prima vedere.

“Baiatul a venit in Los Angeles pentru a-si petrece vacanta si a fost nevoit sa livreze pizza la domiciliu pentru a strange un ban in plus”, arata sursa citata.

Tanarul visa la o cariera in show-biz, dar niciodata nu a sperat sa ajunga la un nivel atat de inalt, confirma unul dintre prietenii lui Vaggo.

“Am fost uimiti sa vedem cat de repede s-a cuplat cu Paris. Este un baiat destul de timid. Probabil ca Paris o sa-l devoreze de viu”, a declarat un prieten al tinerei mostenitoare, Richard Ramberg.

In urma cu doua saptamani, fosta detinuta din familia Hilton sustinea ca abia asteapta sa devina mama, dar ca nu are cu cine. Drept pentru care, tanara l-a prezentat parintilor pe suedezul care i-a cucerit inima.

Rasfatata mostenitoare a averii Hilton le-a povestit prietenilor ca a gasit un tata pentru copilul pe care si-l doreste de foarte mult timp. Cu toate astea, nimeni nu crede ca aceasta relatie amoroasa va dura prea mult.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.