Dupa ce Anda Adam si-a inchis saloanele de infrumusetare, cea mai buna hair-stylista a ei a fost pusa pe liber pana la noi ordine.

Cunoscandu-i referintele, Mihai Traistariu s-a grabit sa-i ofere un contract avantajos la propriul sau coafor.

Milionar in dolari, Mihai Traistariu s-a gandit sa-si investeasca banii in mai multe afaceri care ofera servicii de larg consum, pentru ca acest gen de investitii rar duc la faliment.

In Bucuresti, el detine un supermarket si un salon de infrumusetare, care ii aduc un profit de cateva zeci de mii de euro pe an.

Desi concurenta e foarte mare, salonul are o clientela fidela, cu atat mai mult cu cat preturile nu sunt exorbitante, iar de administrarea acestuia se ocupa Mari, o prietena din copilarie a cantaretului.

Vine uneori in inspectie

“Sara Salon a fost deschis acum aproximativ zece luni. Inca nu am facut un bilant, insa sunt foarte multumit, atat de clienti, cat si de angajatii pe care ii am”, a declarat Mihai, pentru Click!. Echipa salonului este formata din 12 persoane, iar cea mai recenta “achizitie” este Cristina, una dintre coafezele care a lucrat, pana de curand, pentru Anda Adam.

“Sunt foarte incantat ca acum lucreaza la mine. Anda si-a inchis aceasta afacere, iar acum eu sunt cel care beneficiaza de serviciile acestei fete, care e foarte priceputa. Cel mai mult ma incanta faptul ca ea a adus aici, la salon, si o parte dintre clientele de la Anda”, a adaugat Mihai.

Pentru ca are foarte multe concerte, cantaretul ajunge destul de rar la propriul coafor. “Am incredere deplina in Mari. Totusi, mai vin si eu din cand in cand in inspectie, sa vad cum merge treaba”.

Si noi am testat salonul solistului

1. Redactorul Click!, Alina Erimia, a ajuns la salonul lui Traistariu, situat in Colentina. 2. A urmat etapa de vopsire a parului. 3. Spalatul pe cap a durat zece minute. 4. Coafatul, inca 20 de minute. 5. Rezultatul final a fost pe masura asteptarilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.