Asa se explica si inclinatia, de dinainte de casatorie, a miliardarului de 50 de ani spre domnisoare care abia atingeau varsta majoratului.

Zilele acestea, Columbenii au avut parte de niste analize mai putin obisnuite. Au vrut sa stie ce varsta are inima lor si, gratie unor aparaturi de ultima ora, misterul a fost elucidat. Invitati de Mihaela Radulescu sa petreaca „Duminica in familie“, Monica a aflat ca inima ei are doar 15 ani, iar a lui Iri 32, mai mult decat dublu, ca si varsta reala de altfel. Miliardarul tocmai a implinit 50 de primaveri, exact in ziua in care si-a botezat fetita, iar sotia sa, numai 20. In ciuda varstei sale si a parului incaruntit, Iri se bucura de viata mai mult ca niciodata. A simtit dintotdeauna ca are o inima tanara si a actionat in consecinta. Miliardarul a avut la brat unele dintre cele mai frumoase femei din Romania si care abia atinsesera varsta majoratului.

Inainte de casatoria cu Monica Gabor, fosta Miss Romania, Iri s-a distrat cum a stiut mai bine, prin cele mai tari cluburi din tara si a petrecut cot la cot cu pustanii de doua sau de trei ori mai tineri decat el. S-a zvonit despre miliardarul din Snagov ca are niste placeri nebanuite in dormitor si este destul de greu de satisfacut. Asta probabil vine tot de la faptul ca ii bate in piept o inima de doua ori mai tanara decat el.