Cristina Dochianu s-a reprofilat si a devenit noua vedeta a stirilor sportive de la Matinalul Antenei 1 Andreea Banica, una dintre cele mai bine platite artiste de la noi, care se numa ra printre putinele vedete ce au strans o avere considerabila numai din muzica, este o sefa exigenta.
Probabil asa se si explica succesul sau pe plan profesional. Desi avea in trupa una dintre cele mai frumoase dansatoare, care reusea sa suceasca multe minti, canta- reata si-a concediat angajata, intrucat aceasta a pozat in Playboy fara a o anunta, pe un tarif foarte mic, de aproximativ o mie de euro. Dansatoarea este nimeni alta decat Cristina Dochianu, noua vedeta a Antenei 1, care a realizat un pictorial sexy in ultimul numar din Maxim. Andreea a fost deranjata in primul rand de faptul ca fata nu si-a respectat contractul, care avea inclusa o clauza referitoare si la aparitiile nud in diverse publicatii. Mai mult, Cristina i-a ascuns lui Banica faptul ca urma sa pozeze in Playboy, desi Banica o intrebase daca va face acest lucru. Pe moment, cea care a avut de pierdut a fost dansatoarea, care s-a vazut si data afara, si cu doar 1.000 de euro in buzunar, in loc de 5.000, atat cat ar fi reusit sa-i obtina Andreea, daca se sfatuia cu ea.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.