De cand s-a despartit de Calin Pop, Cristina Rus a devenit una dintre cele mai vanate vedete din show-biz. Doar este frumoasa, singura si celebra.
Artista a fost vazuta destul de des in compania unui om de afaceri din Chisinau, Gabriel Stati, dar aceasta nu si-a dorit sa se implice serios in vreo relatie, prioritate avand cariera sa muzicala. Ea l-a impresionat de asemenea si pe Leo de la Strehaia, dar si pe Mirco Maschio, ambii fosti iubiti ai Cristinei Spatar. Vedeta nu a fost insa orbita de banii barbatilor care i-au dat tarcoale, fiind precauta in a se aventura in vreo idila. Se pare insa ca cei care candva au fost amorezati de Cristina Spatar fac o anumita pasiune pentru cealalta Cristina. Rus a fost zarita in compania lui Alex Adamescu, si el aflat pe lista reginei R&B. Impresarul vedetei, Dorian Enache, nu crede insa ca intre cei doi s-ar fi nascut vreo idila: Petrec mult timp cu Cristina fiindca avem foarte multa treaba cu un proiect la care lucram. Nu avea cum sa fie cu cineva in acest moment. Alex locuieste in prezent intr-o casa din zona Herastrau, inchiriata de la Andreea Banica, nimeni alta decat fosta colega de trupa a Cristinei Rus. Ramane de vazut daca artista va ajunge sau nu in patul rivalei sale.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.