Dupa plecarea lui Catalin Maruta la Pro TV, sefii TVR se chinuie din rasputeri sa-i gaseasca acestuia un inlocuitor la carma “Tonomatului DP 2”.

Lidera trupei Sfinx Experience, Crina Mardare, a primit zilele acestea oferta de a prezenta emisiunea alaturi de fiul ei, Bubu.

Crina a acceptat sa modereze show-ul, care va avea un nou format, insa pe o perioada limitata de timp. “Am sa preiau emisiunea de la 1 octombrie, insa numai pentru 10 zile, pentru ca va incepe si Megastarul de la Prima TV. E sunt membra in juriu si am contract si cu ei, nu este unul de exclusivitate, insa nu-mi place sa fiu prezenta peste tot”.

Mai mult, sotia lui Misu Cernea nu va putea prezenta alaturi de fiul ei Bubu, acesta fiind in clasa a 8-a si avand cursuri numai dimineata. “As putea sa-l aduc pe Bubu in emisiune, dar numai de doua ori pe saptamana. si asa o sa-mi pun profesorii in cap, caci nu cred ca vor fi de acord sa lipseasca atat de mult”, a declarat Crina pentru Click!. Conform solistei, dupa cele 10 zile, producatorii emisiunii vor aduce la pupitrul “Tonomatului” un alt artist.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.