Oana Zavoranu are ambitia de a scoate pe piata un parfum care sa-i poarte numele, calcand astfel pe urmele altei vedete, Janine.

Cum in Romania nu a gasit specialisti in domeniu, industria parfumului aflandu-se in stadiul de pionierat, Oana a apelat la ajutorul celor din Dubai.

Cum mirosul nici unui parfum nu ii e pe plac, nabadaioasa actrita Oana Zavoranu a gasit solutia: sa-si comande unul, pe care sa-l foloseasca dar sa-l si comercializeze: “Am gasit niste specialisti in Dubai, iar in curand sper sa primesc mostrele, pentru a-mi da cu parerea daca este ceea ce imi doresc. E mai greu de realizat, caci vreau sa fie esenta, adica mai uleios”, a declarat ea.

Daca va fi corect directionata in aceasta afacere, sunt sanse ca Oana sa aiba mai mult succes decat Janine, cea care in anii '90 a scos pe piata un parfum cu miros de mere, numit simplu, “J de la Janine”. Cat priveste beneficiul, s-a zvonit, la vremea aceea, ca vanzarile au lasat de dorit, fiind scos din magazine la scurta vreme. in paralel cu proiectul sau frumos mirositor, Oana isi pregateste un nou look: “Am renuntat la suvite si nu mi-am mai vopsit parul, pentru ca urmez un tratament de regenerare.”

Coafata de un hairstylist italian

Reprezentantii firmei italiene de vopsele de par si produse cosmetice BES si-au dorit-o pe Oana Zavoranu pentru demonstratia de coafura, ce a avut loc sambata, la Romexpo. Ea a acceptat propunerea, chiar daca, pentru acest contract a fost nevoita sa stea, pret de citeva minute, cu bigudiuri, in fata publicului.

Cel care i-a executat coafura lejera se numeste Saverio Palma, un adevarat artizan in domeniu. Hairstylistul Marian Darta i-a vandut Oanei cateva ponturi privind modul de aranjare a podoabei capilare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.