George Clooney (46 de ani) si-a scos in lume noua iubita. Aceasta este Sarah Larson (28 de ani), o prezenta deloc mondena pana acum.

Cei doi s-au cunoscut in iunie, la petrecerea data in cinstea premierei filmului “Ocean's Thirteen”, la hotelul Palms din Las Vegas. De atunci, actorul pare nedespartit de noua lui cucerire. Mai mult, cei doi s-au afisat oficial ca pereche la festivalurile de film de la Venetia si Deauville.

George Clooney, catalogat drept cel mai ravnit burlac de la Hollywood, are o noua iubita. Actorul a cunoscut-o in urma cu aproape trei luni pe Sarah Larson. Cum nimeni nu stia cine e aceasta, mai multe zvonuri nu au intarziat sa apara. Sunt persoane care spun ca Sarah e fie o actrita, fie o dansatoare de bar de noapte, fie un fotomodel. Oricare ar fi adevarul insa, un lucru e sigur: ea si George sunt de nedespartit, Sarah bucurandu-se si de aprecierea tuturor amicilor actorului.

O declaratie ce pare sa intareasca zvonul ca Sarah ar fi dansatoare in barul “Moon” din hotelul-casino Palms, unde l-a si intalnit pe Clooney, e aceea potrivit careia noua iubita a actorului i-a trimis patronului barului un mesaj pe telefonul mobil spunandu-i ca nu se va intoarce prea curand la munca, deoarece se plimba prin lume cu acesta.

Chiar daca astfel de zvonuri au ajuns cu siguranta si la urechile lui Clooney, actorul nu e deloc afectat. Unde sunt vazuti, cei doi sunt foarte afectuosi. “El aproape ca nu se poate abtine sa o sarute mai mereu”, a declarat un martor ocular de la una dintre petrecerile frecventate de cuplu.

George Clooney a fost casatorit doar o data, timp de patru ani, cu actrita Talia Balsam (intre 1989 si 1993). Dupa divort a promis, ba chiar a facut pariu cu Michelle Pfeiffer si cu Nicole Kidman, ca nu se va mai casatori si nu va avea copii niciodata.

Au avut un accident de motocicleta

George Clooney si iubita sa, Sarah Larson, au fost raniti vineri seara in urma unui accident de motocicleta, relateaza Associated Press. in urma impactului cu o masina, pe un drum ingust din zona raului Hudson, din New York, Clooney s-a ales cu o coasta rupta si julituri, in timp ce Sarah Larson a suferit o fractura de picior. Un reprezentant al actorului a declarat ca cei doi au fost externati deja din spital. Nefericitul incident a avut loc dupa ce actorul a incercat sa depaseasca, pe partea dreapta, o masina care se pregatea sa vireze la dreapta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.