Dupa ce Click! a anuntat ca Monica si Irinel cauta un cuplu pentru menaj la vila de la Izvorani, doi tineri si-au facut curaj si s-au programat la interviu.

Simona si Ionut sunt din Buzau, dar ar renunta oricand la apartamentul de bloc pentru a se muta in aceeasi casa cu cel mai “vanat” cuplu din Romania.

Din sutele persoane care au asaltat-o cu cereri de angajare, Monica a chemat in probe doi tineri din Buzau, care au cucerit-o prin simplitate si profesionalism. “Sunt multumita, dar decizia finala o voi lua dupa perioada de proba. Mai e putin”, ne-a spus sotia lui Irinel.

Simona (22 de ani) si Ionut (23 de ani) sunt casatoriti, au o fetita de doi ani si pana acum nu au mai facut menaj decat pentru o ruda, intr-o casa de 10 ori mai mica decat palatul lui Irinel. “Ne-am dori mult sa lucram aici. Ne plac mult, atat domnul, cat si doamna, care nu e deloc mofturoasa, asa cum se scrie in ziare”, spune timid Ionut.

Chiar daca nu vor reusi sa o convinga de faptul ca merita sa fie angajati, Monica ne-a asigurat ca tinerii vor fi platiti si in perioada de proba, salariul fiind de 1.000 de euro, pentru amandoi. in plus, ei au cazarea si masa asigurate, la palatul Columbenilor

Are grija de ponei, de piscina, dar si de bucatarie

Atent sa o rasfete cat mai mult pe doamna casei, Ionut isi incepe ziua la bucatarie, pregatind pranzul impreuna cu sotia sa, Simona. ii mai revin in grija piscina, masinile de lux din garaj, poneiul, cei cinci caini ai familiei, dar nu refuza nici treburile gospodaresti strict feminine.

“Eu si Simona gatim impreuna, iar specialitatea noastra este ciorba de zarzavaturi, care ii place si doamnei Monica”, ne-a povestit Ionut in timp ce-l rasfata pe poneiul Petra cu un morcov proaspat. Cei doi isi incep munca la ora 12 si au o zi libera pe saptamana.

Monica verifica friptura din cuptor, in timp ce Simona si Ionut pregatesc zarzavaturile pentru ciorba. Irinel Columbeanu nu se afla acasa, insa nici nu este nevoie, pentru ca deciziile legate de gospodarie ii apartin sotiei sale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.