Joi seara, a avut loc lansarea unei noi linii de produse cosmetice, eveniment in cadrul caruia Betty de la Etnic a fost dur criticata de stilisti.
La eveniment si-au facut aparitia mai multe persoane cunoscute, printre care Cristina Cioran, care a fost si gazda show-ului, si Oana Roman, insa doar Betty de la Etnic s-a incumetat sa ceara parerea stilistului Eamonn Boreham despre parul sau. Cum Eamonn nu a avut decat cuvinte de lauda despre parul ziaristei pe care a coafat-o, probabil ca Betty se astepta si ea la complimente din partea acestuia, doar este persoana publica! Raspunsul nu a fost deloc pe placul cantaretei si i-a cam stat putin in gat, cu toate ca se straduia sa zambeasca, pentru ca toate camerele erau indreptate spre ea: “In primul rand, culoarea este prea inchisa. Tu ai tenul foarte deschis si parul negru, ceea ce nu te avantajeaza deloc. Firul de par este mult prea subtire si chiar despicat”, a raspuns foarte critic stilistul care se ocupa de coafura modelelor ce defileaza pe podiumurile din Londra. Dupa acest “incident”, cantareata s-a indreptat glont spre masa plina cu bunatati, cufundan-du-se in mancare si inc
ercand sa uite de criticile primite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.