Andreea Balan locuieste singura, de aproximativ un an de zile, intr-un apartament cu doua camere din zona stefan cel Mare, insa isi doreste cu ardoare sa se mute intr-o locuinta ceva mai spatioasa.

Pentru a-si putea achizitiona o astfel de casa, cantareata a decis sa faca economii la sange, renuntand la toate capriciile pe care nu ezita sa si le faca pana acum.

Cantareata s-a mutat in Bucuresti acum patru ani, si, chiar daca a facut bani frumosi pe vremea cand canta in trupa Andre, alaturi de Andreea Antonescu, ea s-a vazut nevoita sa-si inchirieze un apartament.

Fiind inca minora la vremea respectiva, banii din concerte i-a incasat si i-a administrat tatal sau, care, insa, nu a reusit sa puna nimic deoparte.

“Tata a gresit ca a cheltuit banii si nu mi-a cumparat si mie macar un apartament, care, oricum, nu era foarte scump. Cand am venit in Bucuresti, a trebuit sa o iau singura, de la capat. si uite asa, dupa un an de chirie, am reusit sa-mi cumpar un apartament, impreuna cu Teo, fostul meu prieten”, a declarat Andreea, pentu Click!.

Relatia cu Teo a durat doi ani, iar cand s-au despartit, au vandut casa si au impartit banii procentual, “afacere” care i-a adus solistei cateva mii de euro in plus fata de suma investita initial. Desi traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Keo, de un an si jumatate, Andreea locuieste singura, intr-un apartament cu doua camere din zona stefan cel Mare.

Dar iata ca solista are planuri marete si viseaza sa-si achizitioneze un alt apartament, mult mai spatios, intr-un cartier rezidential din centrul Capitalei. Investitia este substantiala, ajungand la aproximativ 150.000 de euro, bani pentru care nu poate apela la un credit.

“Trebuie sa strang intreaga suma. De aceea, eu nu mai cheltui nimic, decat strictul necesar, voi pune banii la pusculita!” in plus, reprezint imaginea unei firme de haine, asa ca nu mai arunc banii pe articole vestimentare. Sper ca intr-un an si jumatate sa-i strang”, ne-a mai spus Andreea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.