La aniversarea a 34 de ani, stripperul le-a avut alaturi atat pe Oana Roman (fosta sa iubita, pentru care acum nutreste doar sentimente de prietenie), dar si pe Bianca de la Flamingo Girls, actuala sa prietena.

Pe tot parcursul petrecerii ce a avut loc la Club Gossip, liderul trupei Flamingo Boys a fost aprig disputat de cele doua rivale.

Oana Roman a fost printre primii invitati care l-au felicitat pe Pasat, aducandu-i acestuia in dar un DVD si un mixer care sa-l ajute in cariera muzicala.

Desi nu mai sunt impreuna, mezina lui Petre Roman nu l-a scapat nici o clipa din ochi pe stripper, pozand fericita alaturi de acesta, ca pe vremea cand erau iubiti. Asta pana la sosirea Biancai, actuala prietena a lui Pasat, care a intarziat la petrecere din cauza unui show pe care l-a avut in acea seara.

Ea si-a cadorisit iubitul cu un dans erotic, alaturi de fetele din trupa. A urmat apoi momentul aducerii tortului de inghetata, oferit tot de Oana, care s-a postat “strategic” langa Cornel cu prajitura de 5 kilograme in brate.

Gestul a infuriat-o la culme pe Bianca, asa ca s-a grabit sa se aseze si ea imediat de cealalta parte a stripperului, cele doua rivale aruncandu-si sageti din priviri. Printre invitatii lui Pasat s-au mai numarat rapperul Connect-R (compozitorul noului album al trupei Flamingo Boys) si fetele de la Trident.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.