Pe tot parcursul petrecerii ce a avut loc la Club Gossip, liderul trupei Flamingo Boys a fost aprig disputat de cele doua rivale.

Oana Roman a fost printre primii invitati care l-au felicitat pe Pasat, aducandu-i acestuia in dar un DVD si un mixer care sa-l ajute in cariera muzicala.

Desi nu mai sunt impreuna, mezina lui Petre Roman nu l-a scapat nici o clipa din ochi pe stripper, pozand fericita alaturi de acesta, ca pe vremea cand erau iubiti. Asta pana la sosirea Biancai, actuala prietena a lui Pasat, care a intarziat la petrecere din cauza unui show pe care l-a avut in acea seara.

Ea si-a cadorisit iubitul cu un dans erotic, alaturi de fetele din trupa. A urmat apoi momentul aducerii tortului de inghetata, oferit tot de Oana, care s-a postat “strategic” langa Cornel cu prajitura de 5 kilograme in brate.

Gestul a infuriat-o la culme pe Bianca, asa ca s-a grabit sa se aseze si ea imediat de cealalta parte a stripperului, cele doua rivale aruncandu-si sageti din priviri. Printre invitatii lui Pasat s-au mai numarat rapperul Connect-R (compozitorul noului album al trupei Flamingo Boys) si fetele de la Trident.