Britney Spears, David Bowie si Janet Jackson sint citeva dintre celebritatile pe care revista „Times“ le-a inclus in topul celor mai rusinoase incidente.

Pe ultimul loc in topul intimplarilor jenante se afla David Bowie, care, in timpul unui concert din 2004, a ingenuncheat dintr-o data, fiind lovit cu o acadea din public si aratind astfel ca si dulciurile pot fi periculoase.

Macy Gray, in schimb, s-a confruntat cu un lapsus compromitator: a uitat versurile imnului national, lucru care i-a adus valuri de fluieraturi, mai rau decit la un meci de fotbal.

Cel mai in voga solist britanic al momentului, Mika, a calculat gresit o miscare in timpul unui concert sustinut recent la Tokyo. Rezultatul: o cazatura de mai mare frumusetea.

Un alt idol pop, Lily Allen, a fost invitata in 2006 la o petrecere indie, unde trebuia sa faca pe DJ-ul. Dupa ce incercarea de a-si mixa propria piesa a esuat lamentabil, a optat pentru solutia cea mai neinspirata: hiturile R&B, care i-au alungat pe toti invitatii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.