Dupa ce i-a socat pe invitati cu prestanta sa de manechin international, afisand la sosirea sa la petrecerea organizata la Muzeul Victoria si Albert, din Londra, o superba rochie Dior, Kate Moss a facut-o lata, relateaza “The Sun”.

A iesit dupa cateva ore cu rochia de 6.000 de euro rupta si dusa pe brate de bodyguarzi, pentru ca abia se tinea pe picioare.

Dupa ce a scapat basma curata din scandalul legat de consumul excesiv de cocaina, care a facut-o sa tina prima pagina a ziarelor britanice, Kate Moss a facut-o iar lata la o petrecere high-class din Londra.

Manechinul de 33 de ani a venit imbracata cu o superba rochie Dior, de 6.000 de euro, in stilul anilor 1940 si a starnit aprecierea tuturor invitatilor.

Kate a sosit la petrecere insotita de fosta sotie a lui Kurt Cobain, Courtney Lowe. La eveniment au participat personalitati de prima mana, precum patronul lantului hotelier China Tang, Sir Philip Green, Prince si formatia de rock Clash.

Dupa ce a consumat cateva pahare de sampanie, Kate era de nerecunoscut. Conform unuia dintre invitati, rochia s-a rupt chiar la cateva clipe dupa ce intrat in Muzeu, dupa ce Courtney Lowe a calcat pe trena.

De suparare, probabil, Kate a dat pe gat cateva pahare cu sampanie, a dansat cu aproape toti barbatii si a inceput sa aplaude din senin. Conform aceleiasi surse, manechinul a petrecut in acest fel timp de cateva ore bune.

Dupa miezul noptii, obosita, cu parul valvoi si abia tinandu-se pe picioare, Kate a apelat la ajutorul bodyguarzilor pentru a ajunge la masina. in momentul in care a pasit in limuzina neagra, rochia Dior i-a mai facut o surpriza, crapand inca o data, chiar in zona fundului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.