Rar se intampla ca barbatii nigerieni sa vada o blonda sexy cantand sub ochii lor, insa vor avea parte de acest spectacol chiar luna viitoare.

Protagonista este Anca Neacsu, ex - A.S.I.A., care, pentru a putea pleca in Nigeria, trebuie sa-si ciuruiasca funduletul cu injectii impotriva febrei tifoide si a malariei.

Dupa ce a incheiat colaborarea cu PRO TV pentru serialul Meseriasii, Anca Neacsu, pe numele ei de scena Ank, a revenit la prima dragoste, muzica, si s-a pus cu burta pe... portativ pentru a razbate si in cariera solo.

Cantareata, care s-a lansat in trupa A.S.I.A., lucreaza deja la primul ei album, alaturi de compozitori care garanteaza succesul: Gabi Huiban si Laurentiu Duta.

Pentru ca pana la lansare mai e timp destul, Anca face repetitii la spectacolele pe care le sustine in tara, dar si in strainatate. si nu oriunde, ci in indepartata Africa, in capitala nigeriana Abuja, dar si in alte cateva orase.

S-a programat deja pentru injectii

“Pe 5 octombrie voi pleca impreuna cu cele doua dansatoare ale mele in Nigeria, acolo unde vom avea mai multe spectacole. Este o destinatie inedita pentru un concert, dar abia astept sa ajung acolo”, ne-a marturisit Anca Neacsu, care s-a pregatit sufleteste si pentru injectiile pe care trebuie sa le faca impotriva celor mai temute boli.

Febra galbena, febra tifoida, holera, hepatita, meningita si malaria sunt cele mai frecvente maladii intalnite pe Continentul Negru, insa un dusman de temut este si musca tete, care prin intepatura sa provoaca boala somnului.

“stiu ca trebuie sa suportam o gramada de vaccinuri, dar sunt obligatorii, nu se poate fara ele. Deja ne-am programat”, a mai declarat Anca Neacsu pentru Click!.

Andra Teodorescu le-a aranjat deplasarea

Fosta vedeta Playboy, in prezent fotomodel si patroana de agentie de modelling, Andra Teodorescu s-a ocupat de toate detaliile acestei deplasari in Nigeria. si nu pentru ca ar fi si operator turistic, ci datorita faptului ca a lucrat mult in Africa, cu manechine de culoare.

“Andra ne-a inlesnit prezenta noastra acolo, iar mangerul meu, Radu Groza, a pus la punct detaliile legate de spectacole”, ne-a mai spus Anca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.