Stilistii au anuntat ca anul acesta "se poarta" femeile cu forme. Cu toate acestea vedetele de la Hollywood - cele care practic stabilesc moda pe tot globul - fac tot posibilul sa-si scoata in evidenta taliile de viespe. Iata cateva dintre cele care au optat pentru corsetele care fac mijlocelul ca tras prin inel si sanii cat mai mari cu putinta.

KYLIE MINOGUE

Solista a purtat un corset care sa-i puna talia in evidenta, ba chiar sa i-o aduca la o circumferinta de 40 de centimetri, in timpul concertului de deschidere a turneului european. Asa a reusit Kylie sa distraga atentia spectatorilor de la poponetul care a facut-o celebra.

VICTORIA BECKHAM

Sotia fotbalistului David Beckham are foarte mare grija de silueta ei. Nu arata ca ar fi purtat trei sarcini si isi permite sa poarte corsetele atat de "la moda"

PAMELA ANDERSON

Probabil ca este una dintre putinele femei care are nevoie si de ajutorul unui sutien care sa-i sustina
silicoanele.

BRITNEY SPEARS

Incearca sa arate sexy, dar nu strarneste decat, cel mult, zambete ironice. Britney nu a mai reusit sa arate bine de cand pare ca a renuntat la ajutorul stilistilor.

RENÉE ZELLWEGER

Toate chinurile pe care le-a suportat pentru a scapa de kilogramele in plus, necesare rolului din "Jurnalul lui Bridget Jones", au dat rezultate pentru Renée. Si stie sa arate ca a muncit din greu.

HALLE BERRY

Niciodata nu s-a spus despre Halle ca nu se imbraca foarte sic. Este una dintre cele mai frumoase, dar si mai elegante vedete de la Hollywood.

MADONNA

Chiar daca a incercat sa se strecoare intr-un corset, cantareata pare imbracata intr-o armura. Madonna da rareori gres, dar si cand o face...
Mihaela RAdulescu este una dintre vedetele autohtone care se putea mandri intr-o perioada - inainte de nasterea lui Ayan - cu o talie de viespe. Pictorialul in care prezentatoarea isi etala nurii a nascut multe controverse si gurile rele sustineau la vremea respectiva ca ar fi apelat la bisturiu pentru a obtine acea silueta de invidiat.