Cristina Spatar a demarat seria declaratiilor pentru Click! cu faptul ca masina pe care o conduce, un superb BMW, este o achizitie personala: “Nu e adevarat ca as fi primit cadou BMW-ul de la vreun iubit. Am cumparat masina in rate, platesc pentru ea, lunar, circa 1.000 de euro. Am si actele care dovedesc faptul ca eu le achit”, a dorit ea sa clarifice lucrurile.

Cat il priveste pe Mirco Maschio, frumuselul om de afaceri italian care o ceruse de sotie, in urma cu un an, solista l-a prezentat in termeni contradictorii: “Este o persoana deosebita.Dar are si un mare defect, este influentabil”.

Intrebata de ce continua sa poarte inelul de logodna daruit de Mirco, Cristina a dat de inteles ca superba bijuterie, in valoare de 35.000 de euro, este mult prea frumoasa ca sa renunte la ea:

“Recunosc ca am mai purtat inelul si dupa ce ne-am despartit. Multi ma intreaba de ce nu i l-am inapoiat, dar e o amintire. si amintirile trebuie pastrate. Ieri l-am dat jos, pentru prima data, pentru ca actualul meu iubit, Alin, sa nu se mai supere”.

Alin o va insoti la cununia surorii ei

De trei luni, insa, inima Cristinei Spatar bate pentru Alin. Alin si atat. Caci alte amanunte solista nu a dorit sa ne furnizeze. Povestea lor de dragoste evolueaza insa cu pasi repezi:

“Sambata vom pleca in Italia, la cununia civila a surorii mele. Iar cu parintii lui Alin ma intalnesc in fiecare weekend. Sunt oameni de treaba si ma plac! Cred, insa ca nu ma voi mai logodi niciodata”.

Cat priveste relatia cu Alex Adamescu, aceasta s-a consumat repede si, dupa cum prezinta lucrurile Cristina, cei doi nici ca s-ar fi implicat prea mult, din punct de vedere emotional: “Eu am pus punct relatiei cu Alex. Este un om de treaba, dar foarte ocupat. Din pacate, nu ne potriveam din multe puncte de vedere”.

Cristina despre Mirco Maschio: “Pentru ca e o persoana influentabila nu am ajuns sa ne casatorim. Nu cred ca s-a folosit de numele meu sa se faca cunoscut in Romania, caci a facut prea multe lucruri frumoase pentru mine. in plus, n-am fi stat impreuna opt luni, doar de dragul publicitatii. ii doresc sa fie fericit cu actuala lui iubita.”