In sfarsit, Dan Bittman si-a gasit un loc potrivit unde sa-si adune gandurile, sa-si caute inspiratia si, de ce nu, sa produca si ceva banuti. Solistul trupei Holograf si-a facut un cadou unic, la care si miliardarii viseaza - un lac doar al sau. Investitorul "Danut S.R.L." (numele emisiunii pe care o realizeaza la TVR) e concensionarul unui imens lac, Suliman, al treilea ca marime din salba de 14 formate de paraul Benga si care a apartinut Fermei Sarulesti, situata sub jurisdictia localitatii Lehliu Gara (jud. Calarasi).

Contractul incheiat intre primaria respectiva - in calitate de proprietar al iazului - si solist a fost semnat recent, pentru o perioada de cinci ani, dupa spusele oficialitatilor din primarie, perioada in care Dan Bittman poate folosi dupa bunul sau plac locul. Lacul Suliman, cu o suprafata de peste 20 de hectare, este cel mai ravnit dintre toate ochiurile de apa din zona. Caci, dupa cum se poate vedea in imaginea alaturata, lacul incepe de la baza unui pod al Autostrazii Soarelui, loc care, in previziunile specialistilor, va genera o dezvoltare uimitoare a zonei din punct de vedere economic.

Primii pasi au fost facuti de constructorul autostrazii, caci la un capat al podului se intinde o imensa platforma menita a gazdui in viitor statii de alimentare auto, restaurante etc. Plus, dupa spusele localnicilor, un lant de moteluri chiar pe malul lacului in cauza, Suliman. Singurii care-si fac deocamdata veacul pe langa lac sunt doi ciobani, ale caror oi pasc in zona, foarte mandri de faptul ca o vedeta se ocupa de lac. "A venit o data cu o masina neagra. Nu l-am recunoscut, am aflat apoi cine este. Vestea s-a dus repede, tot satul stie ca Dan Bittman a cumparat lacul", marturisesc acestia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.