Incidentul a avut loc la terasa Ambiance din zona Dorobanti, unde celebrul creator de moda se afla duminica dupa-amiaza in compania unei blonde misterioase. Echipa de paparazzi a emisiunii “Bulevard” i-a filmat pe cei doi dintr-un boschet situat in apropierea terasei, in timp ce acestia se amuzau in fata unei cesti de cafea.

Avertizat de o chelnerita ca este urmarit, Botezatu s-a enervat la culme si s-a repezit la cameramanul turc Coskun Firat, agresandu-l si adresandu-i tot felul de injurii.

“Intr-adevar, l-am injurat de mama si l-am imbrancit. Mi-am pierdut cumpatul. Nu suport sa fiu urmarit din boscheti. Puteau sa vina sa-mi ceara permisiunea sa ma filmeze si poate chiar am fi ajuns la o intelegere. in plus, au mai avut si tupeul sa ma intrebe cine e blonda, de parca eu trebuia sa le dau socoteala”, a povestit, pentru Click!, Botezatu.

Desi gestul angajatilor Kanal D l-a infuriat la culme, designerul nu are de gand sa ii dea pe acestia in judecata. “intr-un fel le inteleg meseria, stiu ca sunt foarte curiosi sa afle cu cine ies si ce fac, dar le cer, totusi, un minim de decenta”, a mai spus el.