Cind, in chilotei si sutien de primavara, Mama Natura si-a facut intrarea in editia de aseara a emisiunii "Ciao, Darwin", spectatorii de sex puternic erau in delir. Unul dintre ei, un roscovan care mi s-a parut ca aducea destul de bine cu pustiul de pe coperta de la "Morcoveata", isi fringea pumnii de emotie, daca nu cumva chiar musca din ei. Ma gindesc ca, daca (prin absurd) Mama Natura l-ar fi atins pe umar, in autobuz, sa-l intrebe daca coboara la prima sau sa-l roage sa-i composteze biletul, chiar si atacul de cord ar fi fost o reactie prea palida.

Editia "Ce vor fetele" a acestei saptamini l-a adus in fata ochilor audientei pe Adrian Enache care, printre altele, a declarat: "La mine conteaza sa am si o ejaculare psihica, spirituala". Lui Adrian Enache si tuturor fanilor "ejacularii psihice" (verisoara buna cu "orgasmul intelectual") le recomand sa mearga pe Calea Victoriei, la numarul 125. Fisierul si salile de lectura cu caracter general sint deschise zilnic. Pentru manuscrise si carte rara, sunati la interior 1155. E un bar nou, deschis de curind, evident.

Tot la "Ciao, Darwin", Dan Negru s-a chinuit vreo zece minute sa smulga niste nume de faraoni (Tutankhamon si Nefertiti) de la o concurenta mai in virsta cu numele de Mioara. O intrebare ajutatoare ca Tuthan... cu ce se transporta marfurile? a primit prompt raspunsul "cu TIR-ul". Pina la descoperirea adevarului, s-au perindat variante ca Tuthancamion sau Tuthancamonegru, iar Nefertiti a fost atit Nefrita, cit si Nefertitina. Nu-nteleg de ce testele astea de cultura generala nu contin intrebari mai prietenoase si mai usoare, cum ar fi: "Cine interpreteaza piesa de succes 'As da zile de la mine>>?"

La OTV, cu ocazia turneului electoral bucurestean constind in concerte made in Marian Vanghelie, o reporterita si Marian insusi incercau un interviu. Amindoi aveau vocile extrem de ragusite si zbierau in microfon. Am retinut o chestie zisa de primarul sectorului 5: "Familia mea ma sustine de mic, din perioada cind am intrat in politica, acum 12 ani". Voi aranja si eu cu familia sa o sustinem de mica pentru primaria din Lehliu pe o nepoata de-a mea, dar ma gindesc ca poate-ar fi mai bine sa lasam copila sa termine cu examenul de admitere la liceu.

Am vazut ca s-a inventat margarina Delma Sandvis cu figurile actorilor din "Numai iubirea" pe capacul cutiei. Daca nu ma-nsel, numai lui Garcea i-a mai aparut atit figura, cit si numele pe o prajitura destul de rea la gust. Astept cu nerabdare si alte alimente cu nume de vedete: guma de mestecat Mihai Eminescu, gemul de prune Garabet Ibraileanu, mustarul Ciprian Porumbescu, semintele prajite Nicolae Grigorescu, uleiul de floarea-soarelui Gelu, Glad si Menumorut si - de ce nu? - orezul cu lapte Ecaterina Teodoroiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.