Gina Pistol va fi in curand fericita posesoare a unui iaht. Iubitul ei, Codrin, se pregateste sa scoata din buzunar peste 1 milion de euro pentru a achizitiona o ambarcatiune de lux cu motor de la cea mai mare companie de profil din lume.

Vedeta Playboy a participat joi seara, alaturi de partenerul sau de viata, la un dineu organizat la Parc Hotel de compania italiana Ferretti Iahts, intrata oficial si pe piata din Romania. Dupa ce au vizionat un filmulet cu oferta de produse, Codrin, iubitul Ginei, s-a aratat interesat sa achizitioneze un iaht. Pretul unei ambarcatiuni este extrem de ridicat, doritorii fiind nevoiti sa scoata din buzunar intre 700.000 de euro si 5 milioane de euro. Suma pare sa nu il fi speriat pe Codrin care ar fi dispus sa plateasca peste 1 milion de euro. Gina ne-a spus ca nu se prea pricepe la acest domeniu insa are incredere in iubitul sau: "Stie el ce sa faca!". Alesul Ginei Pistol, Codin, este un baiat apropiat de varsta vedetei. El are prin Bucuresti niste magazine cu care face bani frumosi.

COLUMBEANU SI ALBU, REZERVATI

Afacerile lui Codrin trebuie sa fie infloritoare, altfel nu s-ar explica lejeritatea cu care este dispus sa plateasca o suma atat de mare pentru un moft. Codrin l-ar eclipsa pana si pe Irinel Columbeanu, un om de afaceri mult mai instarit. Irinel, fostul iubit al Annei Lesko, a participat si el la evenimentul lansarii marii companii in Romania, insa s-a limitat doar la a privi oferta.

El a declarat ca, daca ar fi sa cumpere un iaht, l-ar ancora undeva pe tarmul Marii Adriatice, in Croatia. Ar alege sa faca acest lucru pentru ca acolo cheltuielile de intretinere sunt mai mici. Doar privitor a fost si designerul de incaltaminte Mihai Albu care a ramas pret de cateva minute cu ochii pe ecranele ce prezentau ambarcatiunile de lux. Cei interesati de achizitionarea unei asemenea barci de lux vor avea insa probleme cu ancorarea. Litoralul romanesc nu permite deocamdata gazduirea oriunde a unor asemenea iahturi. Pe tarmul Marii Negre exista doua locuri care ar fi destul de incapatoare pentru folosirea acestora: la Eforie Nord in dreptul plajei Belona si in portul Tomis.

CHEF CU NAOMI

In Occident vedetele aleg ori sa cumpere asemenea iahturi ce pot gazdui intre patru si douasprezece persoane ori sa le inchirieze. Fostul campion de formula 1, Alain Prost, si-a achizitionat o ambarcatiune, iar Naomi Campbell si-a sarbatorit in urma cu cativa ani ziua de nastere, pe un iaht de 5 milioane de euro inchiriat si ancorat la Monte Carlo.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.