Tendintele pentru toamna - iarna 2007 - 2008 ne-au fost prezentate, luni seara, la Plaza Romania sub numele de "Style Up".

Amfitrionul evenimentului a fost Cristi Gretcu, de la Divertis, insa glumele lui nu prea au fost gustate de public. Prezentarea a reunit noile colectii ale Otter, Levi`s, Etam, Celio, Stone Creek, BSB, Stefanel, Women` Secret, Springfield si Esprit. Surpriza serii a constituit-o colectia "Freedom" a Ritei Muresan, care a adus pe podium doar 20 de piese vestimentare, restul vinzindu-se dupa prezentarea desfasurata in aceasta vara in parcul Cismigiu. Alaturi de modele profesioniste, pe podium au fost prezente si fetele din Divizia Sexy, precum si Cristina Dumitru - Miss Maxim, Nicoleta Macarencu - Miss Bikini Romania, Elena Arkis si Alina Gheorghe - Miss Bikini World. De asemenea, invitate speciale au fost si citeva iubite de fotbalisti, precum Alexandra Enachescu si Cristina Dumitru. Pe podium a urcat si coprezentatoarea de la National TV, Andreea Spataru, care a defilat atit in tinute elegante de seara, cit si in pijamale sexy, din satin alb. Spre nemultumirea domnilor prezenti in sala, de aceasta data, blonda nu si-a mai lasat la vedere formele apetisante, abordind piese vestimentare ceva mai sobre.

Mireasa Ritei Muresan a fost un manechin de 1.80 m

Creatoarea de moda Rita Muresan a pus accent in colectia sa, mai mult pe accesorii, cum ar fi: manusile lungi din piele, curelele late care sa marcheze foarte bine talia, pantofii cu platforma si gentile plic. Inovatia Ritei pentru acest sezon a fost paltonul cu mineci scurte, pentru a pune in evidenta accesoriile. Alte piese de rezistenta au fost rochiile fluide in nuante de: alb, verde, rosu, negru sau albastru metalic. Chiar daca Andreea Spataru a fost singura vedeta prezenta pe podium, blonda de la National TV nu a avut onoarea de a incheia colectia "Freedom" a Ritei Muresan. Prin urmare, rochia de mireasa a fost imbracata de un manechin mulatru, alaturi de care au defilat restul fetelor. Principalul motiv pentru care designerul nu a ales-o pe Andreea a constituit-o inaltimea mult prea mica. "Mireasa a fost un manechin profesionist. Andreea Spataru nu putea sa intre in rochia de mireasa de 1.80 m" - ne-a explicat Rita. Desi inaltimea vedetei tv este cu putin peste 1.60 m, Spataru este prezenta in tot felul de prezentari de moda, datorita masurilor de invidiat si a faptului ca, in urma cu doi ani, si-a adjudecat titlul de Miss Playboy.

Rita Muresan are admiratori, dar nu are iubit

In ceea ce priveste viata personala a Ritei Muresan, creatoarea de moda ne-a declarat ca este fericita, desi nu se poate lauda cu un iubit. "Am petrecut o saptamina din vacanta cu Nelu si cu fetitele noastre. Noi doi sintem in relatii bune, cum am fost intotdeauna in ultimii ani, doar ca nu ne mai leaga acel act. Acum, fiecare dintre noi isi poate vedea de viata lui si isi poate gasi eventual, perechea. Nu stiu daca el are pe altcineva pentru ca nu mai este problema mea. In prezent, in viata mea nu exista cineva despre care sa spun: `Acesta este!` In nici un caz nu sint combinata nici cu manechini, nici cu sportivi, dar asta nu inseamna ca nu am admiratori" - ne-a spus Rita.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.