Cearta pe melodiile lui Laurentiu Duta, dintre fetele din Candy si Giulia, cea care a parasit trupa, cantece interpretate si de unele, si de altele, au emotionat-o teribil pe Monica, fosta componenta a trupei "Angels". Biata fata, cand a fost nevoita sa treaca testul lui Maruta, adica sa cante in direct, dupa cateva note s-a inecat si l-a speriat de "moarte" pe realizator. A fost suficient pentru a demonstra ca nu are voce.

De cand s-a reunit intr-o noua formula, trupa Candy nu mai face atatea furori, ca pe vremea cand formatia era compusa din Claudia, Giulia si Selena. Dupa plecarea Claudiei, care a imbratisat o cariera solo, de succes, celelalte doua fete au cooptat-o pe Monica. Nu au rezistat mult nici in aceasta formula, Selena si Giulia parasind si ele in cele din urma trupa. Monica nu s-a lasat si a mai adus inca trei fete. Pana aici nimic rau, insa talentul le lipseste cu desavarsire tinerelor, care din lipsa de fani au inceput sa iste scandaluri.

Daca pana azi in prim-plan a fost Monica, din cauza certurilor purtate cu parintii din cauza aparitiei intr-o revista pentru barbati, juna s-a gandit sa faca ceva reclama trupei Candy, pe spatele fostei componente, Giulia. Monica a acuzat-o pe aceasta, in direct, la emisiunea "Tonomatul DP2" ca interpreteaza piesele trupei Candy, cu vocea ei pe fundal. Giulia a recunoscut ca face acest lucru, pentru ca are dreptul, de vreme ce ea a fost fondatoarea trupei, dar ca vocile nu sunt ale actualelor membre ale trupei Candy. Giulia nu s-a sfiit sa spuna ca nu le cunoaste pe componentele trupei, intrebandu-l pe Maruta daca nu cumva "S-a facut cumva o echipa de fotbal?".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.