Michael Jackson, Marilyn Manson si Jocelyn Wildenstein ocupa primele pozitii in clasamentul realizat de site-ul www.oddee.com

Au in comun trei lucruri: sunt renumite, urate si foarte bogate. Site-ul www.oddee.com, citat de Hotnews, a alcatuit topul celor mai urate personalitati din lume, cap de lista fiind Michael Jackson. Starul pop a cheltuit o avere pe tot soiul de operatiile estetice la nivelul fetei, in incercarea disperata de a scapa de culoarea neagra.

Totusi, intr-o emisiune a lui Oprah Winfrey, in 1993, Michael Jackson a declarat ca fata i s-a albit din cauza unei boli de piele, vitiligo, si s-a plans ca are dureri ingrozitoare. "Sunt un negru american si sunt mandru de asta (...) Am o afectiune groaznica a pielii, care distruge pigmentatia, este o situatie pe care nu o pot controla", a spus el.

Pe pozitia a doua se afla starul rock Marilyn Manson, care arata ca un monstru, dar este multumit de lookul sau. Americanul, in varsta de 38 de ani, a primit titlul de "reverend Mason" din partea lui Anton Lavey, fondatorul Bisericii Satanei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.