Duminica trecuta, cintareata Andreea Banica l-a avut ca spectator la concert, chiar pe primul om in stat, Traian Basescu. In weekend, Presedintele a lasat de-o parte politica si si-a scos sotia la o plimbare in parcul Herastrau.
Pentru ca in parc, blonda Andreea Banica incinta auditoriul cu hiturile ei, familia prezidentiala s-a delectat cu repertoriul cintaretei. Traian si Maria Basescu au recunoscut ca sint fani adevarati, acest lucru fiind vizibil din comportamentul lui Basescu. Pe tot parcursul concertului, acesta a fredonat piesele Andreei. Solista a aflat de la televizor ca prestatia sa a fost urmarita, de la fata locului, chiar de Traian Basescu. „Am vazut si eu la stiri ca domnul Basescu a fost la concertul meu. Nu am stiut ca a fost acolo si nici ca atit doamnei Basescu cit si dumnealui le place muzica mea. Daca stiam ca sint acolo le-as fi dedicat o piesa. Il apreciez foarte mult pe domnul Basescu. Presedintele este un om foarte direct, sincer si spune intotdeauna ceea ce gindeste. Si eu sint la fel. Poate pentru unii faptul ca spui intotdeauna adevarul si ceea ce gindesti poate fi un dezavantaj. Insa, pentru mine cit si pentru domnul Presedinte asta este un atu, o calitate“, ne-a declarat Andreea Banica.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.