Andrei Gheorghe se afla in provocatoarea ipostaza de a interpreta un rol in filmul unui regizor roman stabilit in Franta. In distributie, tinuta momentan in secret de producatori, e inclusa si Monica Barladeanu.

Conform zvonurilor, ea ar fi acceptat sa joace un rol mai delicat, acela de femeie violata, cerand, insa, pentru scenele foarte dure, o dublura.

Nonconformistul Andrei Gheorghe nu este novice in ale actoriei. Chiar daca nu are studii de specialitate, criticii de film au ajuns, in unanimitate la concluzia ca prezentatorul tv are reale calitati. El a mai interpretat mici roluri, insa, cea mai amuzanta aparitie, a inregistrat-o in urma cu cateva luni, in videoclipul trupei Activ, unde a aparut intr-un scaun cu rotile.

In pielea carui personaj va intra, de data aceasta, ramane de vazut. Desi ne-a confirmat aparitia in noua pelicula, el nu a putut sa ne ofere amanunte, din cauza unor clauze din contract. Cat o priveste pe Monica Barladeanu, se zvoneste ca iubitei miliardarului Bobby Paunescu i s-ar fi propus un rol mai delicat, dar ca ar fi fost destul de isteata incat sa ceara o dublura pentru scenele in care, conform scenariului, ar fi urmat sa fie violata si tunsa.

Nu a vrut sa i se taie parul

Desi, in gene-ral, actritele de la Hoollywood fac sa-crificii in slujba artei, in sensul ca accepta sa se tunda foarte scurt, ori sa se ingrase si cate 20 de kg pentru un film, iata ca Monica nu este dispusa sa le calce pe urme. Are insa si o mare scuza, asa ca nu trebuie pusa la zid, ea fiind, in aceasta perioada, imaginea unor produse de ingrijire a parului. Filmarile au fost programate pentru inceputul lunii octombrie, marea majoritate a cadrelor urmand a fi trase in Bucuresti, la Club Bamboo.

Instruita de profa starurilor

Dupa succesul inregistrat cu filmul “Moartea domnului Lazarescu”, Monica Barladeanu si-a dorit sa se perfectioneze intr-ale actoriei. Asa ca si-a ales-o drept profesoara pe celebra Ivana Chubbuck, care si-a lansat in luna iunie, in Romania, cartea “Puterea actorului”, un adevarat material didactic pentru vedetele din intreaga lume. Aceasta a invatat-o si cum sa interpreteze scenele erotice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.