Nu a trecut nici macar un an de cand sunt impreuna, dar Anda Adam si Victor Slav sunt pusi pe fapte mari.

Cei doi au investit aproape o jumatate de milion de euro in doua apartamente de lux, care vor fi gata vara viitoare. Desi vor avea fiecare locuinta proprie, Anda si Victor vor continua sa stea impreuna.

Si-ar fi putut cumpara o vila spatioasa, cu gradina, insa pentru ca are fobie de insecte, Anda Adam a preferat sa stea la bloc. si nu oriunde, ci intr-un cartier exclusivist, cu circuit inchis, unde va avea vecini unul si unul. si pentru ca deciziile importante se iau in familie, Anda l-a convins si pe iubitul ei, Victor Slav, sa faca o investitie similara.

Solista si prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV si-au cumparat fiecare cate un apartament in acelasi bloc, insa vor continua sa locuiasca impreuna. De altfel, si investitia a fost una comuna, cuplul achitand cash, fara credit imobiliar, aproape 500.000 de euro. “Am contractat casele in primavara, intr-un cartier care se construieste aproape de centrul Capitalei.

Are circuit inchis, toata fatada este din sticla, vom avea parcare subterana, la ultimul etaj este sala de fitness, piscina si chiar un spi-tal privat. Apartamentul meu are 3 camere si 200 de mp, iar cel al lui Victor are o terasa imensa, pe care la vara vom face plaja. Pretul trece de 200.000 de euro.

Aceste case nu sunt achizitionate cu credit imobiliar, ci cash”, a anuntat Anda Adam in revista Story. Apartamentul in care cei doi locuiesc acum va fi pastrat pentru mama Andei, care locuieste in America. Solista se gandeste deja la un viitor comun cu Victor si nu exclude sa se mute intr-o vila atunci cand vor avea copii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.