Artista a fost surprinsa de paparazzi Umbra in noul sau automobil, intr-o pauza de la filmarea telenovelei in care joaca
Reinnodarea relatiei dintre Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc nu s-a oficializat inca prin vreo declaratie in presa, in schimb s-a materializat. Acest lucru a devenit vizibil intr-o maniera care tinde sa devina clasica si tipica pentru actritele si vedetele noastre mioritice. Ne referim la faptul ca de cele mai multe ori cand observam ca o diva si-a schimbat masina cu care se deplaseaza, aflam ca s-a innoit si cu un alt iubit. Daca pana mai ieri Ileana Lazariuc se deplasa cu un BMW X3, primit de la omul de afaceri Gabriel Stati, acum ea a fost surprinsa de paparazzi Umbra la volanul unui Jaguar distribuit pe piata de firma Tiriac Leasing. Nu vrem sa carcotim, dar nici nu putem crede ca este vorba de o coincidenta si ca actrita isi permite sa achizitioneze peste noapte un bolid care poate sa ajunga cu full-option la peste 70.000 de euro, mai ales ca in trecut, fiul miliardarului a mai rasfa- tat-o pe Ileana punandu-i la dispozitie autoturisme de lux, din gama Mercedes si Range Rover, importate de tatal sau. Actrita pare foarte incantata de noul sau mijloc de transport si nu a pierdut ocazia de a se fali aducandu-l si la filmarile pentru telenovela Ciquititas.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.