Tabloidele americane nu mai contenesc sa scrie despre cuplul cel mai in voga de la Hollywood, Brad Pitt-Angelina Jolie, si sa faca pariuri pe cand se vor desparti.

Actorii au ramas totusi impreuna si pozeaza intr-o familie fericita. Chiar si asa, un alt zvon a pus pe ganduri America: cei doi se cearta din cauza copiilor.

"Angelina va lupta pentru integritatea familiei cu toate armele. I-a spus lui Brad ca, daca o paraseste, va pleca singur din viata ei, toti copiii ramanand la ea", spune un apropiat al cuplului. Angelina l-a avertizat pe Brad ca nu are de gand sa renunte nici la fata lor biologica, nici la ceilalti copii infiati.

Pe de alta parte, Brad s-a plans prietenilor ca este extenuat de discutiile pe care le poarta cu Angelina pe tema copiilor. "Desi amandoi sunt niste parinti extrem de iubitori, tocmai copiii ii despart", e de parere un apropiat al celor doi.

"Orice mica discutie legata de cei mici se transforma intr-un adevarat dezastru. Iar Angelina nu mai vorbeste cu Brad zile in sir dupa o astfel de cearta. De aceea, se pare ca Brad se gandeste din ce in ce mai serios la cum ar proceda in cazul unei despartiri si isi face un plan pentru a castiga custodia", a mai spus aceeasi sursa.

Unul dintre motivele de cearta e faptul ca actrita rasfata copiii prea mult, mai ales pe Maddox (6 ani): "Angelina nu se supara cand acesta ii intrerupe conversatiile si nu il cearta daca isi lasa jucariile imprastiate in casa. Iar Brad nu e de acord cu asta".

Se pare ca grijile pentru copii le-au rapit tot romantismul care i-a unit la inceput. Nu mai au alte subiecte de discutat decat cele legate de copii. si de cele mai multe ori se cearta.

Tot custodia pare sa fie motivul pentru care cei doi nu s-au casatorit inca. si asta din cauza ca actritei ii e frica sa faca acest pas, realizand ca astfel Brad are mai multe sanse sa castige custodia copiilor lor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.